Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
195/65/15 Alfa 156
Collapse
X
-
Ей тук калкулатора: http://www.diana-ltd.com/
П.С. Реклама на Диана се получава малко, ама...
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщениеObama ли пише на задната броня???
Разхождам го тоя надпис от август и май ще има ефект
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеObama for President
.........Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеЩе си лепна на задното стъкло името на българския му близнакsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Колеги, във връзка с темата за размера на гумите... да разбирам ли, че с размер 195х65х15 няма да имам проблем? Летните са ми 205х60х15 и съм доволен! Карам 156 Спорт Вагон 1,9. Не знам дали ще има разлика в разхода, сигурността и дали ще окаже влияние върху състоянието на окачването размер 195х65х15 за зимата??
Comment
-
Първоначално публикувано от rumceiss Покажи съобщениеКолеги, във връзка с темата за размера на гумите... да разбирам ли, че с размер 195х65х15 няма да имам проблем? Летните са ми 205х60х15 и съм доволен! Карам 156 Спорт Вагон 1,9. Не знам дали ще има разлика в разхода, сигурността и дали ще окаже влияние върху състоянието на окачването размер 195х65х15 за зимата??
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеВ книжката пише 185/65/15. Тва е за зимата. 195/65 са по-широки и по-високи. Не, че не става ма не е баш тва размера.
Плюс това за зимата е най-добре гумата да е възможно най-тясна. Моите летни са 205/55/16 които са по-ниски с 3мм. от тези и пак опира отзад и то много, като се натовари колата. Ама с нормален товар няма да ти опира де.
Ей тук калкулатора: http://www.diana-ltd.com/
185/70/15 - плюс 8 мм в диаметъра т.е колата става 4 мм по висока;
195/65/15 - плюс 3 мм в диаметъра;
195/60/15 - минус 17 мм в диаметъра - такава не бих си сложил;
205/60/15 - минус 5 мм - все пак зимата не бих карал с толкова широка гума, колкото и да ми обяснява продавача, че за съвременните гуми няма значение. Също така бих предпочел истинска зимна гума, а не всесезонна, особено ако карам в планината - вече се опарих от такава комбинация. Бях с добри Goodyear ultragrip 6, които са M+S, и колата на завой и лед при 30-35 км/ч се превърна в шейна.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеКакво искаш да кажеш?! Goodyear ultragrip 6 си е чисто зимна гума.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеМаксимума който аз набутах и малко ми хапна мокетите, беше 205/65/15, много гума малко джантаама нямах никакви проблеми при това става въпрос за зимна гума.
Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
Comment